(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Psixolog faoliyati professional soha sifatida, insonlarning ruhiy salomatligini yaxshilash va ularni turli psixologik muammolarni hal qilishda yordam berish maqsadida amalga oshiriladi. Biroq, psixologlarning o'z faoliyatlarida duch keladigan destruktiv (yashirin yoki ochiq) muammolar ham bor. Bu muammolar psixologning professional faoliyatini samarali amalga oshirishiga to'sqinlik qilishi mumkin va ba'zan psixologning o'ziga ham salbiy ta'sir ko'rsatishi mumkin.