(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ARCORE TEXNOLOGIYASI ASOSIDA KENGAYTIRILGAN HAQIQAT ILOVALARINI ISHLAB CHIQISHNING TEXNOLOGIK ASOSLARI