(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi ba’zi sodda gap tipidagi gaplarning tarjima muammolariga doir nazariy va amaliy qarashlar tahlil qilingan. Tahlil natijasida tarjima qilishdagi muammolarga yechim topilib, misollar asosida yoritilib berilgan.