(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada mahorat darslarini qanday tashkil etish va uning o’ziga xos xususiyatlari haqida yozilgan. Bundan tashqari ular haqida ma’lumotlar misollar bilan keltirib o’tilgan.