(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi yangi tahrirdagi Konstitutsiyasiga oid o’zgarishlar, islohotlar tog’risida fikr bildirilgan. Davlat-jamiyat- fuqaro tushunchalari, qonun ustuvorligi masalalari haqida mulohazalar bildirilgan.