(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada O‘zbekistonga vocal san’atining kirib kelishi, taraqqiyot bosqichlari va ijrochiligi xususan urush davridagi rivojlanish bosqichlari to‘g‘risida so‘z boradi.