(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagog tarbiyachisining kasbiy kompetensiyasi, uni takomillashtirish yo‘llari hamda vositalari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada kompetensiya tushunchasi va uning turlari hususida ahm mulohazalar bayon etilgan.