(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Texnologiyalar va mobil qurilmalarning paydo bo'lishi bilan onlayn chakana savdo dominant kuchga aylandi va iste'molchilarga misli ko'rilmagan qulaylik va keng turdagi mahsulotlardan foydalanish imkoniyatini taqdim etdi. Elektron tijoratning eksponentsial o'sishi bilan tez va samarali etkazib berish xizmatlariga talab ortib, imkoniyatlar va onlayn chakana savdo muammolarini yaratdi. Ushbu tez o'zgaruvchan landshaftda raqobatbardosh bo'lish uchun elektron tijorat korxonalari yetkazib berish operatsiyalarini samarali boshqarishda ko'plab onlayn chakana savdo muammolarini hal qilishlari kerak.