(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Respublikamiz ta’lim muassasalarida xorijiy davlatlar tajribalari asosida talabalarning kimyo fanini takomillashtirishda o‘quv uslubiy ta’minoti, yangi o‘quv texnologiyalarini ta’lim jarayoniga joriy etish, oliy ta’lim muassasalarining xalqaro ilmiy ta’lim muassasalari bilan hamkorlik aloqalar o‘rnatishi, o‘quv jarayoniga, xalqaro ta’lim standartlariga asoslangan pedagogik texnologiyalar va o‘quv uslubiy materiallarni joriy qilishning me’yoriy asoslari yaratildi va ta’lim muassasalarining infrastrukturasi rivojlantirildi.