(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Xizmat ko’rsatishning jamiyat iqtisodiyotidagi o’rni va uning muqobilligi bilan bog’liq fikir, muloxazalar hamda xizmat ko'rsatish sohasining rivojlanishi, uning tashkiliy va iqtisodiy mexanizmlarga ta'siri va o'sish bilan bog'liq asosiy omillar va muammolar keng yoritilgan.