(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: O’zbekiston, o’zining boy tarixi, madaniyati va tabiiy go’zalliklari bilan tanilgan mamlakat sifatida, turizm sohasida katta imkoniyatlarga ega. So’nggi yillarda O’zbekiston hukumati turizmni iqtisodiy o’sishning muhim manbalaridan biri sifatida ko’rib, ushbu sohani rivojlantirishga qaratilgan yangi menejment yondashuvlarini joriy etmoqda. Ushbu maqolada O’zbekiston turizmida yangi menejment usullarining qo’llanilishi, ularning afzalliklari va kelajakdagi istiqbollari haqida batafsil ma’lumot beriladi.