(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qurilish sohasida buxgalteriya hisobi va moliyaviy tahlil, buxgalteriya hisobining qurilish sohasidagi xususiyatlari,qurulish sohasida moliyaviy tahlilning vazifalari haqida fikr yuritilgan.