(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Notijorat tashkilotlar, Notijorat tashkilotlari uchun buxgalteriya hisobining farqlari,notijorat tashkilotlar uchun buxgalteriya hisobining tamoyillari,daromad va xarajatlarni hisobga olish,nodavlat notijorat tashkilotlar uchun hisobot va moliyaviy hisoboti haqida fikr yuritilgan.