(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:ushbu maqolada O’zbekistonda buxgalteriya hisobi sohasida kadrlarni tayyorlash va malaka oshirish muammolarini vujudga kelish sabablarini atroflicha ko’rib chiqamiz.Bugungi rivojlanayotgan iqtisodiyotda buxgalteriya hisobini rivojlanishga ta’siri haqida qisqacha ma’lumotlar berilgan.