(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolani yozishdan asosiy maqsad, mamlakatimizda amalga oshirilayotgan iqtisodiy islohotlar va rivojlanishning yangi bosqichida tijorat banklari tomonidan ko‘rsatilayotgan moliyaviy xizmatlar samardorligini oshrishdan iborat. Bu ishda tijorat banklari kredit portfelini boshqarishni yo‘lga qo‘yish , takomillashtirish hamda kredit portfeli tarkibidagi muammoli kreditlarni kamaytirish bo’yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.