(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada aholini turli favqulodda vaziyatlarda himoya inshoatlarida saqlash, ularning turlari, hamda tashkil etish va himoya vositalari xususidagi fikrlar o’rin olgan