(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada joriy majburiyatlar auditining ahamiyati, zamonaviy usullar va texnologiyalar, shuningdek, audit jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularni hal etish yo'llari ko'rib chiqiladi. Ushbu tadqiqotda shuningdek, avtomatlashtirilgan tizimlar, data analitika va sun'iy intellekt kabi zamonaviy texnologiyalarning auditi olib borishdagi roli ta‘kidlanadi.