(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarining faoliyatini tashkil etishda xarajatlarning moliyaviy talqinini ayrim masalalari ko‘rib chiqilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.