(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada Musiqa- estetik tarbiyaning eng asosiy qismlardan bo‘lib u bolalarni musiqaga bo‘lgan qiziqishini musiqa san’atiga bo‘lgan muhabbatini o‘zida namoyon qiladi. Insonga estetik zavqni bag‘ishlaydi, fikrlashini, ma’naviyatini oshiradi. Musiqa odamning ichki xissiyotlarini o‘zida aks ettirib beruvchi vosita hisoblanadi.