(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti bo’lajak pedagoglarining ijodiy qobiliyatlarini milliylik ruhida rivojlantirish imkoniyatlari keltirilgan. Ulardagi shijoat va intilishni alohida pedagogik muammo sifatida o‘rganish yoritib berilgan.