(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada teleloyihada ishtirok etuvchi qahramon va ishtirokchilarni muallif-jurnalist boshchiligidagi ijodiy guruh tomonidan saralash, texnik va ijodiy usullar qo’llanilgan holda efirga taqdim etish haqida so’z boradi.