(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Иссиқ иқлим шароитларида паррандачилик биноларида ҳарорат ва намлик параметрларини яратиш учун унга берилган ҳавони иссиқлик-намлик билан ишлов бериш керак.