(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Media texnologiyalarining ijtimoiy va gumanitar fanlarni o'qitishgaqo'shilishi talabalarning faolligini oshirish, bilimlarni saqlash va interaktiv o'rganishdao'zgaruvchan ekanligini isbotladi. Ushbu maqola media texnologiyalarini ta'limsharoitlariga kiritishning eng samarali strategiyalarini o'rganib chiqadi, ularning o'qitishmetodologiyasiga, talabalarning o'zaro ta'siriga va akademik natijalarga ta'sirinita'kidlaydi.