(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarni barkamol shaxs sifatida shaklantirishdata’lim-tarbiyaning uyg’unligi ta’lim orqali yoshlarni barkamol shaxs sifatidashaklantirishning ahamiyati va yoshlarning tanqidiy fikrlashi va o`z faoliyatigamunosabatlarini o’zgartirish masalasi o’ta muhimdir. Chunki bu masala bevositayoshlarimiz ruhiyatiga, ongiga, tafakkuriga ta’sir etish yo’li bilan amalga oshiriladi.insonning har tomonlama barkamol shaxs bo'lib yetishishiga ta’sir etuvchi omillarshuningdek pedagogik taʼlim jarayonida talaba - yoshlarning shaxs sifatida rivojlanishi,uning har tomonlama kamolga yetishi qonuniyatlari, shaxs kamolotiga taʼsir etuvchiomillar, barkamol shaxsni shakllantirish mezonlari o'rganiladi.