(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
KIRISH. Jahonda modernizasiyalashuv ta'lim va ilmiy makonga integrasiyalashish,ta'lim va fan mutanosibligi hamda jahonda oliy ta'lim tizimlarining tubdan oʻzgarishi kabimuammolarni keltirib chiqarmoqda.