(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: maqolada Xorazm viloyatida san’at sohasida faoliyat ko‘rsatgan insonlar va ularning yaratgan o‘lmas san’at asarlari to‘g‘risida ma’lumot beriladi.