(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davlat tili va uning maqomi, jamiyat hayotidagi o‘rni hamda davlat qonunchiligida belgilangan me’yoriy xujjatlarda tilning qonuniy maqomi haqida so’z yuritilgan. Undan tashqari millat ruhiyatini kuchaytirishda tilning o’rni haqida va ijtimoiy va rasmiy doiralarda tilning qo’llanilishining ahamiyati o’rganildi.