(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi sanoatining yetakchi tarmoqlaridan bo’lgan va iqtisodiyotimizni rivojlantirishdagi drayver soha hisoblangan neft va gaz korxonalarining tashkiliy tuzilishi, ushbu tarmoq ichidagi korxonalarning tahlili, samarali rivojlantirishga ta’sir etuvchi ichki va tashqi omillari va ularning faoliyatini yaqin kelajakda yaxshilash uchun ko’rsatmalar, bosqichlar va yo’nalishlar ko’rsatib berilgan.