(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Ushbu ilmiy maqola nodavlat notijorat tashkilotlarining (NNT) 2004-yilda O‘zbekistonda ijtimoiy sohani rivojlantirishga qo‘shgan salmoqli hissasini o‘rganib chiqadi. NNTlarning sog‘liqni saqlash, ta’lim, jamiyat taraqqiyoti, jamiyat taraqqiyoti kabi sohalardagi rolini o‘rganish orqali va advokatlik, ushbu tadqiqot ushbu tashkilotlar ushbu aniq davrda mamlakatdagi ijtimoiy taraqqiyot va farovonlikka qanday ta'sir qilgani haqida tushuncha beradi.