(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ingliz tilini o‘rgatishda audio kitoblarning ahamiyati haqida. Tadqiqotda audio kitoblarning bolalarning til ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni, ularning qiziqishini oshirish va tushunishni yaxshilash kabi jihatlar o‘rganiladi. Ushbu ilmiy maqolada turli manbalar va ilmiy tadqiqotlardan iqtiboslar keltirilib audio kitoblarning samarali pedagogik vosita sifatida qanday qo‘llanishi haqida misollar va ma’lumotlar beriladi.