(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya, Ushbu maqola ingliz tilini o‘rganishda o‘yinlarning o‘rnini tahlil qilinadi va ularning samaradorligini oshirish uchun foydalanish mumkin bo‘lgan usullar ko‘rib chiqiladi. O‘yinlar orqali til o‘rganish jarayonini qulaylashtirish va qiziqarli qilish mumkinligi ko‘rsatib beriladi. Maqolada ilmiy adabiyotlarga asoslangan holda, o‘yinlar til o‘rganishda til o`rganuvchilarni faollashtirish, xotirani mustahkamlash va kommunikativ qobiliyatlarni rivojlantirishda qanday yordam berishi muhokama qilinadi.