(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Soliq ma’murchiligini modernizatsiya qilish sharoitidan kelib chiqib mamlakatimiz soliq siyosatini takomillashtirishda, amalda sinalgan prinsip va yondashuvlarni inobatga olgan holda rivojlangan mamlakatlar ilg‘or tajribasidan foydalanish muhim hisoblanadi.