(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ҳавони адиабатик намлашда маълум бўлган мувозанат тенгламаларидан фарқли, намликнинг буғланишига кетадиган барча енергия совутилган ҳаводан олинади.