(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annatatsiya. Ushbu tadqiqotda tinish belgilarining qanday usul va tartibda qo‘llanishi yoritib berilgan. Bu narsa punktuatsiya tamoyillariga asoslanishi aytilgan. Hozirgi o‘zbek tilida tinish belgilarining qo‘llanish tamoyillari ko’rsatilgan.