(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada samarali muloqot boshqaruvga to’sqinlik qiluvchi shaxs xislatlari borasida malumotlar keltirilgan ushbu xislatlarni bartaraf etish orqali samarali muloqotga erishish mumkin