(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Zamonaviy tibbiyotda yuqori sifatli tibbiy xizmat ko‘rsatish, bemorlarningehtiyojlarini qondirish va ularning sog‘lig‘ini tiklashda muhim omil sanaladi. Shu sabablitibbiy brigada hamshiralarining amaldagi ish faoliyatini o‘rganish, ishdagi yutuq vakamchiliklarni aniqlash va ish samaradorligini oshirish muhim masalalardan birihisoblanadi.