(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu tezisda buxgalteriya hisobini yuritishda xalqaro standartlarga o'tishning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi. Xalqaro standartlarga o'tish, tashkilotlarga moliyaviy hisobotlarining sifatini oshirish, shaffoflikni ta'minlash va xalqaro bozorlarda raqobatbardoshligini oshirish imkonini beradi. Biroq, bu jarayonning o'ziga xos qiyinchiliklari, jumladan, malakali kadrlar yetishmasligi, texnik infratuzilma va o'zgarishlarga qarshi qarshiliklar mavjud. Tadqiqotda ushbu muammolarni aniqlash va ularni hal qilish bo'yicha tavsiyalar beriladi.