(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda tashqi investitsiyalarni jalb qilish,uning afzalliklari va kamchiliklari,jalb qilishda mamlakatning iqtisodiy siyosati, ijtimoiy sharoitlari va xalqaro aloqalariga bog’liklari haqida fikr yuritiladi.