(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada profilaktik ishlarni tashkil etishda psixologik bilimlardan foydalanish zarurati haqida ko’plab masalalar yuzasidan tushunchalar berilgan.