(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada budjet barqarorligi tushunchalari va uning asosiy ko‘rsatkichlari aniqlangan hamda budjet tizimining barqarorligi baholangan. Qarz barqarorligi kontrsiklik fiskal siyosat uchun shart-sharoitlarni ta’minlashi – fiskal barqarorlikning muhim yelementi sifatida qaralishi hamda fiskal barqarorlik qarz miqdoriga yemas, balki budjet tizimi institutlari va umuman davlat boshqaruviga bog‘liq ekanligi asoslangan.