(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada fond bozorining O’zbekistonda ayni damdagi holati haqida, shuningdek xorij va mahalliy bozordagi bo’layotgan o’zgarishlar va tendensiyalar tadqiq etilgan.