(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya; Ushbu ishda, Paxtani dastlabki qayta ishlash texnologik jaryonida uni chiqindilardan tozalash samaradorligini oshirish masalalari muxim o’rini, shu bilan birga, paxta chigitini chiqindilardan linterlashdan oldin tozalash muhum ahamyatga ega ekanligi ko’rsatib o’tilgan.