(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Тезисда янги ўзбекистон шароитида реал сектордаги давлат мулкини трансформация қилишнинг мақсади ва вазифалари, усуллари, хусусиятлари хамда унинг афзалликлари ва камчиликлари ёритиб берилган.