(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Multimedia vositalari o'quvchilarning har xil o'zlashtirish usullari va qiziqishlariga moslashtirilgan ta'limni taqdim etishda juda samarali vosita bo’lib xizmat qiladi. Bu usullar, o'quvchilarning fikrlash, o'rganish, va amaliy tajribalarni oshirishda qulayliklar yaratish uchun mo'ljallangan