(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Musiqiy tasavvurlar psixologik jihatdan anglangan xarakterga ega. Ushbu tasavvurlar bizningcha, individ, guruh yoki millatning etnopsixologik xususiyatlari asosida, jumladan, o‘zbek xalq musiqasi haqidagi tasavvurlar turli yosh guruhlardagi shaxslarda individual, xududiy xususiyatlar, milliy qadriyatlar, an’analar, urf-odatlar, munosabatlar ta’siri ostida shakllanadi.