(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya O‘qituvchi har bir bola bilan yaqin hissiy aloqalarni o'rnatishga intilishi kerak. Boshqa odamlar bilan munosabatlar, ularning harakatlari, emotsional his-tuyg'ular bevosita shaxslararo munosabatlarning roliga o’rni va shakllanishi borasida fikrlar yoritilgan.