(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya Ushbu maqola maktab amaliyotchi psixologining maslahat berish jarayonida ota- onalar maktab o’qituvchilar jamoasi bilan o‘ziga xos xususiyatlarini inobatga olish va ularning o‘ziga xos jihatlaridan kelib chiqib maslahat berish haqida bayon qilingan.