(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatasiya Ushbu maqola agrissivlik xulqining o‘smirlar balki ijtimoiy guruh va jamiyat uchun ham salbiy oqibatlarga olib kelishi mumkinligi agrissivlik o‘smirlarning patologik xulq mexanizmlari asoslangan tipologiyaning modelini yaratish dolzarb muammoligicha qolmoqdaligi bayon qilingan.